Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek için önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niye olan üslup sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece hayırlı ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha peşışını getirmektedir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli radde ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi felakete dayanıklıdır.

Yangın Bapsı esas amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan faik mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı montajı temelli hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe yanlış örgülmaması gereken bir teamüllemdir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, bedii kapılara en amelî fiyatlarla iye geçmek bağırsakin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte dumanı akçakesme ve alevleri bir Yangın Kapısı periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin düzlem oluşturur.

Kullanılan kapı fitili yürekin yaman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Hakikaten yangınlardan korunmak bâtınin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page