You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın kapıları yahut öteki eşyalar tarafından engellenebilir. Bu perese yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her saat özgür bırakmalısınız.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en reva yükselmek politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

En şayan ve birinci sınıf yangın bapsı fiyatları muhtevain mahir kadroya malik firmamız ile iletişime geçiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve sima yaşamını temel yer, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde Yangın kapısı istanbul manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan allıkır.

Yangın merdivenleri, yaraşıklı bir dizayn ile kurma edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların ivedili durumlarda haydi haydi kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve dipında tek üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Yatay döşeme ve ulama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği bâtınin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri aşağıdaki gibidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sevap itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Sektör binasında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir acil durumda, kullanıcıların sakatlıklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan aşmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çıkışlara doğrudan erişmeleri kucakin muktezi tedbirler alınır.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page